23 Maja 2012
Środa
Imieniny obchodzą:
Emilia, Iwona,
Michał
Do końca roku zostało 223 dni.
Start arrow Forum

Informacje dodatkowe

Start
Prywatność
Forum
Mapa serwisu
Forum Samodzielnie.pl
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
O:Remontuje łazienkę (1 wejść)
_GEN_GOTOBOTTOM Odpowiedz

TEMAT: O:Remontuje łazienkę

kowalska (Użytkownik)
Fresh Boarder
graph
Remontuje łazienkę 2008/01/05 20:37 Oklaski: 0  
W zasadzie to mój mąż, mam problem, stare płytki były kładzione na beton bez fugi (osiągnięto ją wciskając płytki, aż zaprawa wyszław spoinach), teraz te płytki nie dają się skuć, co robić?
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
admin (Admin)
Admin
graph
O:Remontuje łazienkę 2008/01/05 20:47 Oklaski: 0  
Sprawa jest bardzo prosta, nas stare płytki można położyć nowe, wystarczy je dokładnie umyć, jakimś detergentem (bez tłuszczu) na pewno nie ludwikiem i mydłem, następnie przetrzeć całość rozpuszczalnikiem i czystą wodą. Teraz można spokojnie na powierzchni układać nowe płytki. Trzeba tylko zastosować odpowiedni klej. Wszyscy duzi producenci mają odpowiedni produkt: Atlas, Kreizel, Optiroc...., trzeba tylko dokładnie przeczytać instrukcje - znajduje się tam pozycja o możliwości zastosowania produktu... Procedurę układania może Pani znaleźć w naszym serwisie - http://www.samodzielnie.pl/content/view/19/49/
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
piotrek75 (Użytkownik)
Fresh Boarder
graph
O:Remontuje łazienkę 2009/11/19 02:40 Oklaski: 0  
Ja miałem podobny problem ale jednak to skułem... Było dość ciężko ale przynajmniej wiem że nie poszedłem na łatwiznę Tzn. nowych płytek jeszcze nie ma bo remont jest w trakcie, ale kucie płytek już za mną.
_GEN_GOTOTOP Odpowiedz